KIMNAR

Whatawhat???
E de sant? E detta ett blogginlägg på allas er favoritblogg?? E de en comeback? Nja men jag såg att 6 tappra själar fortfarande besöker min blogg frekvent så detta är till er eller nåt.

Ja det va längesen det här. Har väl hänt ganska mycket och samtidigt ganska lite. Mitt barn är nu 1 helt år!! Kul! Och lite jobbigt för har kommit på att en 1-åring är mycket mer krävande en en nyfödd bebis som bara sover. Elma har liksom lite mer krav på tillvaron typ som att bli underhållen, få mat som inte bara är i flytande form samt bestämma allting i hela världen. Men annars är det bara kul. Blir hemma ett halvår till, börjar så smått känna att det tär på psyket att bara gå hemma och slå dank. Ska därför plugga lite på distans samtidigt i höst, dokumentärfilm och filmkritik. Skoj.

Ja och så har jag pms också. Det är lika otroligt jobbigt som vanligt. Har även träningsvärk pga va och tränade på första gången sen i juni i söndags. Kan inte resa mig upp och definitivt inte böja mig ner.

Mja vi börjar sådär och sen får vi se när nästa inlägg kommer. Kanske lagom till jul? Nej men nu har jag iaf laddat ner appen så de kanske sker innan dess. Goa kramar er favoritbloggis.

(null)

Tårta från 1-årsdagen 

(null)

Glad 1-åring 

(null)

Cool balkongtjej

(null)

Go mattetjej

(null)

Snygg semestertjej på Böda sand 
#1 - Izabella

Hej Kim! Vill inte verka som en obehaglig stalker eller så men har skickat ett dm till dig på instagram! Mvh izabella :)