KIMNAR

Update
Ska göra en liten snabbloggning medan barnet sover och innan pappan kommer hem från jobbet. Idag har jag och Elmis varit på promenad. Sen har jag tvättat och det var väl typ det. Har försökt att packa också för imorgon ska vi åka till Östergötland! Det är otroligt vad lite saker man får gjort när man har en spädis alltså. Det är ju jättemysigt såklart och jag klagar inte men jag kan känna mig himla låst av att inte kunna städa och greja som jag vill ibland. Har kört en del med selen idag i alla fall så hon kan hänga på mig medan jag plockar och fixar. 

Igår gjorde jag min första barnfria grej (bortsett från när jag var hos barnmorskan i måndags en halvtimme). Andrea fyllde 30 och jag, Anna och Eliza bjöd henne på middag på Surfers. Det var jättekonstigt att åka ifrån Elmis men sen kändes det jättekul att komma ut lite också. Kände mig dock inte orolig över att lämna henne själv med Willis, han är ju trots allt hennes förälder han också. Tror det är väldigt nyttigt både för mig och honom att få vara själva med henne ibland. Jag drack en god drink och en äcklig. Åt jättegod och jättestark mat. Hade jättekul med mina härliga vänner. Kom hem kvart i tolv och då var mina tuttar sprängfulla. Hade såklart lämnat min bröstpump hemma så det var bara att väcka barnet och amma. Nästa gång jag ska hitta på nåt packar jag ner bröstpumpen i handväskan! 

Nu ska vi bada Elmis och sen sova. Imorgon blir det Östergötland och massor mys med bästisar och släkten. Standardställningen i soffan när vi kollar på tv.Trött bebis i selen.Chill bebis kollar på Det okända.Fina kompisar!
#1 - Rebecka Lindström

kul med en update!
och vad skönt det lät med lite egentid!
jag har bara gått fram och tillbaka till soptunnan som längst och min bebis är 10 veckor, haha...

Svar: Kul att du fortfarande hänger i och läser trots mina sällsynta uppdateringar! Ja det är verkligen superskönt att komma ifrån några timmar i veckan. Kan verkligen rekommendera ifall du har möjlighet :)
KIMNAR