KIMNAR

6 veckor

Nu är barnet mitt hela 6 veckor!!! Eller faktiskt 6 veckor och två dagar. Inte illa. Idag har vi varit på BVC och hon vägde in på 4935 och mätte 57,5 cm. Inte illa det heller. Pratade me vår BVC-sköterska om amningen också. Har börjat känna att det kryper i hela kroppen varje gång jag ska amma. Känns inte som min mjölkproduktion räcker till för den lilla giriga bebin. Hon blir liksom tokig när mjölken inte rinner till tillräckligt fort eller när den börjar ta slut. Vilket gör att jag känner mig otillräcklig och som en dålig mjölkproducent.

BVC-sköterskan sa i alla fall en himla smart sak tyckte jag. "Du äger din egen amning!" Det lät smart och bra tyckte jag. Vet inte vem jag känner att jag "måste" amma för. Det är ju bara jag som kan bestämma hur jag vill göra med amingen. Lösningen på problemet budade jag hem i söndags i alla fall och den stavas E L E K T R I S K  B R Ö S T P U M P. Fyfan så härligt alltså. Denna lilla maskin har verkligen gjort mig till en mycket lyckligare och gladare moma. Den pumpar så in i h*lvete snabbt och jag får tid över till att vara glad och trevlig mot man och barn. Plus att vi kan dela på matningarna plus att det känns bra att ge henne av min egen mjölk och inte bara ersättning. Fem plus. Vi ammar fortfarande på morgonen och när vi är out and about, vilket gör att de amningsstunderna blir bättre och mysigare. Verkligen en smart lösning tycker jag. Jag verkligen 100% rekommenderar Medela Swing elektrisk bröstpump.

Utöver amningen som har känts lite knepig känns allting annat jättebra. Vi gör sånadär typiska föräldraledighetssaker som att gå ut och gå och kolla på dag-tv. Min kära sambo har skaffat oss en himla massa bra kanaler nu också så vi kommer kunna njuta av ett stort tv-utbud hela hösten :') True löve alltså. 

Imorgon ska jag och Elmis åka in till stan till mitt arbaiten för att ge min nya vikarie en överlämning. Känns faktiskt SKÖNT (?!) att komma dit, kanske för att jag vet med mig att jag inte behöver jobba igen på minst ett år. Hehe. Min asgulliga björnunge :')Cool mamma och dotter jag vet.Jätteglad skit!Lillmysarn och jag tittar på teve.Storfjärtarn imorse när hon låg och gjorde sig av med sin morgonluft. Trevligt sängsällskap. 
#1 - Anonym

Elma for president! She rules!//synnerligen gammal farmor

#2 - Anonym

Sötast!