KIMNAR

Gomarron gomarron. Du lyssnar på Weiron i ottan och här kommer Ulf Dageby med Whipped Cream
Hej hå här sitter jag och kan inte sova. Typisk grej med min hjärna är när jag vaknar till kanske vid 6 sådär och den går igång på högvarv. Alltså HÖGVARV. Bara nä nu jävlar vi ska baka och så ska vi pyssla och så skulle du ju göra den där grejen på tisdag med henne och sen ska du hämta den där saken och borde du inte tvätta men snälla ska du inte göra lite hemmagjord müsli också och lyssna på den där podden någon pratade om för tre månader sen. Ungefär så. Skitjobbigt att lyssna på en sån hjärna, ungefär lika jobbigt som det var för er att läsa föregående mening, så jag gick upp. I give in. 

I onsdags va jag och träffade min mammagrupp för första gången. Asså det var verkligen trevligt! Hade en massa förutfattade meningar om hur det skulle va och vad vi skulle prata om. Tänkte mig att jag skulle sitta där som ensam ung mamma med massa 43-åriga förstföderskor från Bromma och prata om ungarnas tarmflora. Men jag blev motbesvisad! Det var jättetrevliga tjejer och inget ointressant bajssnack. Ska bli roligt att gå dit nästa gång och kunna träffa lite vuxna människor som också går hemma på dagarna. 

Asså på tal om ingenting men om det finns någon där ute som har fött barn så skulle jag vilja ha en jävla förklaring på VARFÖR jag haft Stockholms jävla blodbad downstairs i TVÅ hela veckor nu??? Alltså. Världens längsta mens??? Nu när jag slutat amma så har den den lille røde kommit tillbaka och det med råge. Det är fucking mayhem där nere. Slutar. Inte. Blöda. Hur länge ska det hålla på? Ska det vara så här nu? Tar min kropp igen för 9 månader av missad mens? Kommer jag ha mens i NIO VECKOR nu?? Vad händer med min kropp? Stopp min kropp!!! Nej men seriöst jag tycker det är skitjobbigt pga kan inte ha tampong för jag glömmer att jag har den inne hela tiden och blöder serri ner en binda på en timme. Tänker att det kan räcka nu. Och jag ska sätta in en kopparspiral också, herregud kommer jag ha något blod kvar i kroppen då? Har ju hört att mensen blir rikligare av den. To be continued....

Ja det var allt från min snurrhjärna för tillfället. Kul för er att få en liten MENSCHOCK också. Hejdå!
 


Kolla den här jäkla gullrumpan då?? Som förövrigt blivit GIGANTISK??? Hjälp var e min bebis? 
#1 - Soffan

Hahahahaa skrattade flera gånger

#2 - Ann-Sofi

Mormors ❤️