KIMNAR

Hej hoppsansa
Hej friends! Idag är fjärde dagen för mig på Ritalin (min adhd-medicin). Har inte känt av så mycket biverkningar förrän idag faktiskt, mår så sjukt illa. Får flashback till graviditeten, fyfan never again (eller kanske men absolut inte än). Har typ märkt att jag fastnar lite lättare i saker, vilket ju inte är så bra kanske men jag kan tänka mig att det tar lite tid för medicinen att ställas in rätt. Bra om det funkar i alla fall, hoppas det. 

I onsdags var jag på återbesök på BB Stockholm för att träffa en sjukgymnast. Det gick väl bra förutom att jag typ fick en chock när hon sa hur svag min bäckenbotten var. OMG! På en skala mellan 0-5 va den en etta. Alltså i princip helt otränad. Det är naturligt att det blir så efter att musklerna har brustit så pass mycket som det gjorde under min förlossning, men ändå. Jag som kopplar mitt personliga värde till prestation blev ju väldigt nedslagen. Men det är ju bara att träna helt enkelt. Alltså knipa tre gånger om dagen i ca 1 år. Herregud hur ska jag komma ihåg det tänkte jag? MEN jag hittade faktiskt en jättebra app för ändamålet! Knipdags heter den, LADDA NER NU! Även om ni inte har fött barn eller inte tänker göra det någonsin. Den är jättebra och har olika övningar och påminner en om när man behöver göra dem. Asså så bra! Också ett hett tips är att följa en av mina favoritbloggar BakingBabies på http://bakingbabies.se/. Verkligen en superbra och informativ blogg om kvinnohälsa! Kolla upp! Pronto! 

Nog om min bäckenbotten. I onsdags på kvällen var det dags för invigningen av Stockholms filmfestival. Woho! Jag tvingade på min killy en kavaj och så lämnade vi Elmis hemma med farmor. Det var väldigt konstigt att va på event och inte vara 100% stressad och ansvarig. Bara chilla med ett glas bubbel och titta på alla andra som sprang runt som idioter. Stackarna. Filmen va inte i min smak, det va Guillermo del Toros nya film Shape of Water. Den va lite för mycket löööööve för min smak, men säkert bra för er som gillar sånt! 

Annars rullar det väl på som vanligt. Elmis är snäll och smidigt barn, kanske det smidigaste barnet i världshistorien! Idag ska jag har julpysselkväll med Anna och Andrea. Imorgon ska jag på festivalen med Ebba. SKÖJ!