KIMNAR

Spadag på Sturebadet
Idag har jag och min väldigt snygga kille varit på spaaaa. Ja ni, precis så lyxiga är vi! Eller faktiskt så fick jag det i presentkort av mina gölliga kompisar när jag fyllde 25, tänkte det var lika bra att utnyttja nu innan avkomman träder in och vänder upp och ner på tillvaron. Vi var på Sturebadet Marina Tower i Nacka. Började med att vi inte fattade hur vi skulle parkera så vi höll på att vända och ge upp. Jag var nervös eftersom jag är allmänt dålig på att slappna av plus vara tyst och fin i miljöer som kräver det. 

Väl där fick vi morgonrockar, tofflor och handdukar plus något lyxigt kit med massor produkter. Vi skulle göra hamam-ritual, spännande! Det var mycket skönt för det var typ bara vi i själva hamamen (böjning på det tack? Hammamet?) så jag behövde inte oroa mig för att låta för mycket och vara jobbig. Vi satt i ångbastu och sen gjorde vi en himla massa behandlingar. Typ skrubbade oss och tvålade oss och ansiktsinpackning och gudvetvad. Vi blev jätterena i alla fall. Sen gick vi ut och simmade lite i poolen. Vågade inte bada jacuzzi pga har hört att det inte är bra för barnet, det är säkert larv men höll till godo med den vanliga poolen. Efter sisådär 2 timmar kände vi oss nöjda (rastlösa) och gick för att duscha av oss. Fanns massor produkter i omklädningsrummet som jag gick lös på, smörjde in mig som aldrig förr, kände mig så jävla återfuktad när vi gick därifrån. Snodde med mig tofflor också som jag ska packa ner i BB väskan. Eheheh. 

Sen åkte vi till Hornsbergs strand för att käka lunch. Jag ville äta på Lilys Burgers men det var fullt. Då skulle vi käka på Primo Ciao Ciao men deras pizzaugn var trasig... Slutade med att vi hamnade på Texas Longhorn. Sen köpte vi lyxkaffe och jag testade en frappino med belgisk choklad utan vispgrädde, fyfan va gött det va. Sen toppade vi dejtdagen med att handla på ICA Maxi, romance on top. Efter det var vi helt slut så har sovit i typ tre timmar sen vi kom hem, nu ska jag fortsätta med min hemslöjd och sy lite babykläder. Bilder kommer sen. Bärtz och burger för min del. Hade inte med mig kameran till spaet så klart så ni får hålla till godo med mobilbild från lunchen. Ser ni vad återfuktad Willy är eller??Snodde med mig tofflor från Sturebadet. Kommer bli perfekta i BB väskan, då kan vi låtsas att vi är på spa och är jätterika. Vi köpte massor reseförpackningar på ICA också, haha alltså jag älskar miniatyrförpackningar så mycket. Ska packa ner det i BB väskan, har redan börjat packa den eftersom vi ska vara borta typ hela juni, kommer ju va i vecka 36 när vi är hemma igen typ, lika bra att ha det klart. Ska ta bild på vad jag packat med mig någon dag snart.