KIMNAR

Sortera fotografier
Eftersom jag ibland (alltid) kommer på konstiga och onödiga projekt tänkte jag att jag skulle dela med mig av det senaste i raden. Jag bestämde mig för att jag skulle sortera alla mina fotografier, tänker lite så att minnet är en färskvara och om alla ska ligga i en stor låda huller om buller så kommer jag tillslut inte veta när någon av bilderna togs. Sagt och gjort så påbörjade jag detta jätteprojekt.

Eftersom jag försöker framkalla så mycket bilder som möjligt så var det en hel del att sortera. Tycker det är så himla mycket trevligare med papperskort än datorkort, det känns lite mer nostalgiskt och härligt att kunna visa framkallade bilder än att visa ett bildspel på datan. 

 
Gjorde såna här kuvert för varje år ungefär. Vissa fick jag sortera på lite större spann eftersom jag inte har så bra koll på vilka kort som togs 91 respektive 92 osv. 


Det blir ju ofta att jag istället för att slutföra projektet sitter och kollar på bilder tillexempel. Här är min urgulliga lillebror när han var relativt ny, alltså tänk att han har varit så här liten och pluttig?? Tror kortet är från 2011 eller sent 2010 (ni ser ju redan hur mitt minne börjat svika). 


Hittade fina kristna bilder från min konfirmation, vilken gudfruktig tonåring! Roligast är ju killen till höger i bild med morotsfrisyren eller? Kommer inte ihåg vem det var, förlåt om det är någon jag känner. Det här va 2006 någonting sånt. 


Min fina mormor för ganska så många år sen. Kanske på 80-talet eller nåt sånt. 


Jag själv som bebis. 1992 tänker jag att det är ungefär sådär. Tänk att jag ska ha ett sånt här barn om typ ett år? Så jävla sjukt!Lite mer sentida bilder från 2014 och 2015 om jag inte minns fel. Jag och Lovisa på Popaganda 2014 till vänster. Andypandy och jag på inflyttningsfest 2015 till höger. Hittade också bilder på min gulliga kille när han var barn. Och en gullig hund också. Känns betryggande att både han och jag var extremt söta barn, kan ju inte bli annat än en gullig unge eller? Aa eller så blir plus och plus minus och vi får ett bergatroll, det märks ju snart. Efter ca 1 h effektivt arbete och 5 timmar göra annat och titta på kort var jag äntligen klar. En låda sprängfylld med foton från mitt liv. Kul att spara tänker jag! Eftersom jag lyckats paja två hårddiskar med digitala bilder samt raderade alla bilder från 2016 av misstag för ett tag sen så är denna låda dyrbar. Borde kanske ha den i ett brandsäkert skåp? Kul med foton i alla fall.