KIMNAR

Små bebisörter och nytt badrumsskåp
Igår satte vi relationen på prov och bestämde oss för att skruva upp ett nytt badrumsskåp. Det är alltid en stor utmaning för oss när vi ska skruva ihop, bygga och fixa saker tillsammans. Speciellt IKEA-möbler. Jag tenderar att idiotförklara Wille för att han inte vet hur man gör, jag kanske inte är så pedagogisk och bra på att beskriva i ärlighetens namn. Wille å andra sidan är faktiskt helt hopplös när det gäller händighet, han har så att säga tummen mitt i handen. En dålig kombo helt enkelt. Plus gravidhormoner på det vilket utlöste en gråt- och skrikattack från min sida. Men nu sitter skåpjävelet uppe. Glömde så klart ta före-bilder men vi hade i alla fall ett mindre skåp med bara en spegel pga jag hade tagit sönder den ena. 


Det blev en himla skillnad i alla fall, mycket mer plats i skåpet. Känns superlyxigt. Stolt över oss att vi klarade av att få upp det samt att vi klarade av att borra i kakel. Vi kommer bli så bra föräldrar :') Mina örter har redan börjat spira. Här är en bild från igår.Och här är en från idag! Sjukt att de växer så mycket på bara ett dygn. 

Nu ska jag försöka sysselsätta mig lite. Min boo är sjuk idag och ligger ynklig i sängen så jag får underhålla mig med poddar och Candy Crush helt enkelt.