KIMNAR

Pizzalunch i Hagsätra
Idag har jag varit på visit hos min gamla goa vän Andrea. På vägen dit trodde jag att mitt kära gravidillamående hade kommit tillbaka, satt och stånkade på tunnelbanan och fick hålla igen för att inte kaskadkräkas på samtliga medpassagerare. Det visade sig när jag klev av att det förmodligen bara var åksjuka till följd av ryckig körstil, måste ha varit en sommarjobbare på sin första dag som körde tuben helt enkelt. 

På vägen till Andrea lyckades jag få näsblod, hade ingenting med mig att stoppa blödningen med så fick ta till ett trosskydd som jag hade i väskan. Satt och väntade på att Andrea skulle komma hem från föreläsning i hennes trappuppgång med ett blodigt trosskydd i näsan och kände mig som Hagsätras sunkigaste gravidlodis. Vi gjorde egen pizza med tre sorters ost. Längtar tills jag kan äta gorgonzola och chèvre igen, då ska det festas på pizza med fem sorters ost vill jag lova!


Resultatet blev denna vackra skapelse toppad med ruccola och körsbärstomater. En riktigt bloggig lunch med cola och bea va. Efter maten drack jag kaffe (!!). Min första kopp på ca 8 månader. Det var så gött! Älskar att jag fått tillbaka kaffesuget igen, hade inte räknat med att jag skulle kunna förmå mig att dricka kaffe innan förlossningen. Andrea hade köpt sig en ny soffa, som var mycket snygg men kanske inte så stor. Kanske lite mer som en fåtölj när man tänker efter. Haha, tänk er att hon är jättejätteliten och sitter i en normalstor fåtölj. Kan inte sluta grava. Avslutar med en önskebild. Andrea ville gärna att jag skulle fota hennes nya skor som hon köpte i London i helgen. Mycket high fashion. Nej nu ska jag äta fiskpinnar med mos och titta ut genom fönstret på det gråa deppvädret.