KIMNAR

Min kärleksbae

Tänkte att jag skulle presentera min livskamrat William lite och det gör man ju bäst med en lista. Här kommer en kärlekslista helt enkelt, varning för cheeseyness.

Hur länge har ni varit ihop?
Hmm sådär ett och ett halvt år kanske. Vi ändrade facebookstatus i mars 2016 i alla fall men bodde ju typ ihop innan det så.

Hur träffades ni?
Hemma hos Williams typ plastbror Carl som också är min kompis. Det var i oktober 2015 när Carl fyllde år och hade E-type-maskerad. Jag och Anna var de enda som var utklädda, vi skulle vara E-types dansare. William var inte utklädd men jag tyckte att han var en trevlig typ i alla fall. Eller första tanken var faktiskt att "vafan är det där för ekonomsnubbe och var gör han här?" men sen visade det sig att han inte var ekonom alls och världens trevligaste. Vi pratade om dialekter hela kvällen och sen frågade han om jag ville äta middag med honom någon dag.

Vem var mest på?
Det skulle nog vara Wille det. Han bjöd mig på första dejten och då märkte jag att han var jätteintresserad, gulle. Jag var lite avvaktande i början pga hade precis kommit ur en kaosdålig relation, men sen blev det ju uppenbart att Wille inte var någon vanlig dude utan en jäkla toppenkille så då körde jag gasen i botten. 

Skedde några komplikationer?
Nej, inte alls. Eller det skulle väl vara att Wille inte sa till mig på typ tre månader att han inte gillade kikärtor, rödbetor, hummus eller vinäger. Vilket min matlagning vanligtvis består av till ca 90%. Sen kröp det fram...

Hur skedde dejtandet?
Första dejten bjöd William in till, vi åt middag hemma hos honom och spelade TP. Andra dejten tog vi en fika och en promenad om jag inte minns fel. Tredje dejten åt vi middag igen. Sen började vi hänga mer hemma och typ blev bekväma med varandra. Så tre dejter var väl ca hela dejtandet. 

Hur blev ni ihop?
Ja, svårt att definiera. Men William frågade mig i alla fall om jag ville vara ihop med honom på facebook den 6 mars 2016. Och det ville jag ju, vilken tur. Men då hade jag redan varit hos honom varje dag i ungefär en månad och hade nästan flyttat in med alla mina saker. Så vi tog saker i lite fel ordning men det får man ju. 

Vem sa jag älskar dig först och hur skedde det?
Jag vet inte men det var nog jag kanske. Eller så sa vi det nog samtidigt. Tror jag frågade typ "Älskar du mig eller?". Romantic guuurl. 

Bor ni ihop? 
Yes det gör vi och det har vi gjort sen början. Varken jag eller Wille är så bra på att ta saker i lugn takt, kanske speciellt jag. Jag tycker bara det är jobbigt att vara ihop och inte bo ihop för då måste man åka och fara så mycket hela tiden och alltid ha med sig massor saker. Njä, det passar inte mig, jag vill känna mig 100% hemma där jag bor så vi flyttade ihop helt enkelt. Och det har gått helt smärtfritt hittills. 

Vad är hans bästa sidor?
Att han är så himla smart och vi kan prata om precis vad som helst. Har aldrig känt mig så bekväm med någon annan människa i hela mitt liv, förutom min familj då. Jag kan vara precis den jag är med honom och det måste ju vara det bästa. Sen är han ju stilig och snygg, har samma typ av humor som mig och är socialt kompetent.

Och sämsta?
Helt klart att han är så jäkla dålig på att gå upp i tid. Jag måste tjata på honom varje morgon plus att han inte riktigt har samma goda morgonhumör som mig. Detta ska vi råda bot på snart när avkomman kommer och stör hans sömn forever mohahahha.

Vad bråkar ni om?
Typ bara när vi ska skruva ihop eller fixa saker tillsammans. Vi skulle aldrig kunna renovera ihop tillexempel, det är bättre jag får göra det själv. Vi bråkar väldigt sällan och om vi gör det är vi sura i ca 3 min sen blir vi vänner igen. 

Vad gör ni när ingen annan ser?
Då lever vi vårt vardagsliv hemma, typ äter mat, kollar på tv, försöker sitta bekvämt i soffan trots att den är för liten för oss båda, pratar om framtiden, fjärtar, skrattar, solar på balkongen och larvar oss. 

Vad ger ni för komplimanger?
William är jättebra på att ge komplimanger och säger hela tiden hur fin han tycker jag är. Jag brukar utbrista att jag tycker han är gulli eller snygg. Försöker att inte ge så ytliga komplimanger hela tiden utan säga till honom att han är smart och duktig. 

Vad har ni för smeknamn på varandra? 
William kallar mig för typ Kimmie, baby, bae och bebbe. Haha alltså det låter ju så larvigt när jag skriver det så här. Jag kallar William för typ allting och ger honom ett nytt smeknamn varje dag ungefär. Exempelvis Wille, Willie, Willy, Will, Williot, Willibert, Willnar, Willifred, Wilmer, Liam, Billy, Bill, bäbis, boo, mah boo, bae, baesson, bebbert, älskling, älsklingsson och älskobert. Ja, nästan allting helt enkelt. Lite mindre charmigt att vi börjat kalla varandra för papi, mami, milf, hot moma och big daddy. Tror det är för att vi ska lära oss att bli föräldrar, skyller på det i alla fall... 

Vilken är din favoritbild på honom?Ursäkta kass kvalité, råkade radera alla mina bilder på datorn pga disträ hjärna så fick printa från min instagram.

Och på er båda?

#1 - alice

åååh <3