KIMNAR

Lördag
Igår hade jag en fullspäckad dag. Först var jag supporter till min baby som skulle springa ett lopp, sen var vi på Bromma Blocks, sen åkte vi på kalas, grillade och sen en fest på det. Var helt slut när vi kom hem vid 23:30 (sent för mig!!!). Här kommer dagen i lite bilder, lyckades ta med kameran men glömde fota så klart, måste få in rutin på det där. Jag och Willis tog en promenad till Ålsten där starten för hans lopp var.Sportbae.Wille värmde upp lite #coolguy89.Jag värmde upp med gelato. Idag testade jag rabarber som var så djävulskt god och fräsch. Mjölkchoklad också såklart.Köpte glassen på Scarfo så klart. Blev mycket glatt överraskad när jag såg att tjejen som gav mig bedrövligt lite glass sist hade lärt sig att skopa större mängd. Great success. Sen var det kollektiv uppvärmning och jag fick mig ett gott skratt. Wille, Gustav och Camilla laddade inför starten.Loppet heter Tolvanloppet och går i Bromma. Den är döpt efter 12:ans spårvagn som går mellan Alvik och Nockeby. De hade tagit ut en retrovagn dagen till ära. Sen gick starten. 12 km långt fattar inte varför folk utsätter sig för det? Men Willis sprang hela vägen och jag var mäkta stolt när han kom i mål. Efter loppet åkte vi till Täby för att fira Willes lillebror Alex 15 årsdag. Det blev bubbel för de vuxna (minus mig), kakor och grill. Sen åkte vi på fest till Josse och Richard som också bor i Täby. Tror det var Richard som tog bilder så fotocred till honom då. Mycket festligt. Idag ska jag träffa Linnea för lägenhetsvisningar + pizza. Sen ska vi till Sumpan och grilla med Jonna och Patrick.
#1 - Ajli Müller

Okej, du har gjort mer än jag har gjort i hela maj, haha...!

Gelato har jag aldrig testat, för visst skiljer sig det från annan skopglass? Vanlig skopglass har jag ätit och väljer då alltid rom russin och choklad :)

TACK för din underbara kommentar inne hos mig, jag blev sååååå glad <3

Svar: Haha, ja men den aktiva helgen tog ut sin rätt så nu är jag sjuk. Dumt.
Gelato är lite mer isigt än vanlig glass, som en blandning mellan sorbet och vanlig gräddglass. Tycker om all glass men gelato blir liksom perfekt blandning och inte lika mastigt som gräddglass, även om det är hur gott som helst det med. Jag har faktiskt aldrig testat romrussin, får väl bli en grej på min bucket list. ;)
KIMNAR