KIMNAR

Johnossi på Grönan
Igår mötte jag upp min goda vän Kristina för att förlusta oss några timmar på Gröna Lund. Här kommer kvällen i bilder:Jag och Kriss tog spårvagnen till Djurgården för att inviga sommaren på Grönan. Halsduk och rock är ju obligatoriskt i maj nu för tiden pga de här härliga klimatförändringarna.Vi köpte varsitt Grönt kort för 250 spänn. Så bra kap för att få gå på Grönan fritt hela sommaren. Kanske inte kommer orka så många konserter just denna säsong men om jag får önska vill jag se Flogging Molly 16/6, First Aid Kit 19/6, Blink-182 21/6, Elton John 2/7, The Hives 8/9 och Weeping Willows 22/9. Vädret var väl inte direkt optimalt, moln och en plusgrad sådär. Grönan vad nästan folktomt till en början, men det passar två damer som mig och Kriss.


Det var ganska fint ändå trots moln så vi passade på att fota karuseller, folk och båtar. Sen satte vi oss på piren och festade på varsin cola samt snacks. Och då kom solen fram!Jag satt och suktade efter att få åka den nya attraktionen Ikaros. Är verkligen en karuselljunike men har till mitt förtret aldrig någon att åka med, skönt att jag om några år kanske kan åka med min avkomma om hon brås på mig och inte sin pappa. Tråkigt att vara gravid och inte få åka någonting.


Sen åt vi glass från Ben and Jerrys i sommarkylan. Bandet klev upp på scenen. Sist jag såg Johnossi har jag för mig att de bara var två stycken? Men jag kan ha fel. Det var trevligt och bra i alla fall. Solen lyste på scenen.Efter att ha stått och gungat till musiken samt fryst tårna av oss satte vi oss ner för att låta min gravidkropp vila. Såg rätt bra därifrån också. Ser snarare ut som en oktoberkväll än en majkväll. När vi hade tröttnat gick vi en sväng till ut på piren och fotade fina saker. Ser ut som värsta skärgårdsidyllen jao.


Sen sa vi hejdå till Grönan och tog spårvagnen hem igen. Det var lite för kallt för att kunna njuta fullt ut men nästa vecka utlovas ju varmare grader så då får man väl passa på att njuta. Härmed förklarar jag sommaren invigd då!Tack för mig mvh er undersökande gravidjournalist Kimnar. Fotocred till Kristnar på sista bilden.