KIMNAR

Här ska bebisen bo
Vi har fixat det mesta inför bebisens ankomst och allting står klart, det är bara för henne att dyka upp helt enkelt. Tänkte visa lite hur det ser ut i hörnet av vårt sovrum där bebisen ska husera. Vi bor ju i en tvåa och har inte sådär överdrivet mycket plats men tänker nog ändå att det borde gå bra att klämma ihop sig ett tag, inte precis lätt att hitta en större bostad med förstahandskontrakt på den här gudsförgätna bostadsmarknaden. 


Spjälsängen står i hörnet bredvid min sida på sängen. Mest praktiskt så tänker jag med tanke på amning etc. 


Sängen fick vi ärva och det är en Gulliver från IKEA. Har gulliga påslakan från Newbie som jag köpt på Tradera och en gallerfilt som jag tror jag beställt från Jollyroom.


Över sängen hänger en plansch från Lagerhaus, en illustration av Julia Pott, två illustrationer som jag gjort själv och några gulliga glasögondjur som jag inte kommer ihåg var jag hittade. 


Mittemot sängen har vi ett skötbord som också är en byrå. Mycket smart och praktiskt när man ska vara platssmart. Vi köpte den på Blocket men den heter Sundvik och är även den från IKEA. Ovanför har jag satt upp ett galler från Lagerhaus med lite fiffiga krokar som jag hängt två tygkorgar från H&M Home i. Skötbädden är från Färg & Form och de rosa lådorna har jag köpt för typ 10 år sen på IKEA.


Det som är så himla smart är att man kan fälla ut skötbordet så här och när vi inte längre behöver ha skötdelen så är det bara vika ihop den så blir det en byrå. Så fiffigt!


Har massor smålådor från IKEA i byrålådorna med plats för alla pryttlar som kan tänkas behövas. I de rosa lådorna har jag de minsta kläderna sorterade på storlek. 


Längst ner har jag lagt kläder som kommer ta ett tag innan bebisen växer i. Leopardmönster är ju en favorit som ni ser. Köpte de här två svingulliga koftorna för 25 spänn styck när jag och Andrea var på second hand i Högdalen i torsdags. Alltså hur fina? Måste köpa alla hemstickade saker jag ser typ för att inte få dåligt samvete, tänk att någon mormor har suttit och gjort de där till sitt barnbarn och så ska de ligga och glömmas bort i någon fyndlåda. Nej, bättre att de får nytt liv hos en person som aldrig kommer kunna sticka någonting själv i hela sitt liv (alltså jag). 
#1 - NORRSKEN EMMA

Så fiint!

ha en bra dag
kram