KIMNAR

Gravidtankar och förlossningsvlogg
Så himla kul att så många nya läsare har hittat hit! Det blir jag ju väldigt glad för. Blogg.se gillade mitt inlägg om graviditet och vikt så de la upp det någonstans på sajten varpå många fina läsare har tillkommit idag. Jag hoppas att några av er ska stanna så ska jag försöka göra mitt bästa och bjuda på mig själv och min graviditet allt var jag kan. 

Nu är jag i vecka 30, alltså sådär 10 veckor kvar innan bebis beräknas trilla ut. Eller trilla och trilla. Ska med våld pressas ut genom min kropp snarare. Har varit lite orolig sen vårt senaste barnmorskebesök då hon konstaterade att bebben inte ligger någonstans i närheten av mitt bäcken. Hon ligger närmare munnen än snippis helt enkelt, så om hon inte behagar fixera sig får vi väl plocka ut henne den vägen. Nej men skämt å sido, om hon inte fixerar sig eller lägger sig med huvudet åt rätt håll så blir det väl snitt. Måste beräkna om lite i huvudet då bara, men det ska nog gå bra det med. Huvudsaken är ju att hon kommer ut med livet i behåll. 

Såg världens trevligaste förlossningsvideo idag förresten, måste dela med mig av den. Bloggaren Margaux Dietz har delat en så himla rolig, trevlig och fin film från sin förlossning. Rekommenderar verkligen alla att titta på den! Längtar så himla mycket efter att föda barn när jag ser den. Vill föda nu nu nu!! I nuläget har klippet redan 160 000 visningar, kolla så fattar ni varför.

 

Måste lägga till "Ameno" med ERA och "O Fortuna" på någon form av spellista så jag kan krysta fram ungen till denna ödesmättade musik.