KIMNAR

En solig fredag
Idag har jag och min baesson varit lediga tillsammans (jag är ju alltid ledig nu för tiden men han var fredagsledig i vilket fall).Började dagen med att sitta i kö för att få tag i biljetter till Harry Styles konser den 5/11. Gissa vem som inte fick biljett? Jo jag... Min syster och Andrea fick biljetter i alla fall, kul för dom! Wille fick ta med mig på promenad och trösta mig med en glass. 


På Scarfo i Ålsten, alltså världens godaste glass ni måste testa. Varning för lördagar och söndagar bara för då kan man behöva stå i kö ungefär en timme för att få smaka på läckerheterna.Jag tog en kula med min favoritglass med mörk choklad och en med hasselnöt och choklad, smakade som Nutella. Wille tog vanilj, mjölkchoklad och krossad choklad. Låter ju inte som några extraordinära smaker men skenet bedrar!


Sen promenerade vi hemåt igen. 


Förbi världsfina träd på vägen hem till oss. 


Snälla sluta fota vi går hem-blicken.


Sen blev det en lat eftermiddag på balkongen med P3 Dokumentär och saft.


Jag hann med att sy en liten klänning också till fostret. 


Fick en gigantisk leverans från Apotea med allting vi behöver inför the baby delivery. Verkligen en materialsport det här med babys.


Sen blev det grill med grannarna på bakgården.


Jag blev en glad och mätt grillare. William ville ha fotocred på de två sista bilderna så det får han. Mysig dag, nu är jag helt slut och ska lägga mig i sängen och kolla på Broadchurch.