KIMNAR

Del 2: Sånt jag önskar att jag hade vetat innan jag blev gravid
Här kommer den efterlängtade andra delen i min serie om saker jag hade velat veta innan jag blev gravid. Lärdomar och tips från er gravid-guru i cyberspace. 

4. Det går inte underkatta vikten av sköna gravidtrosor och stödstrumpor
Jag måste erkänna att jag ställde mig väldigt kritisk till att se ut som en mormor med trosor till armhålorna och stödstrumpor till knäna, men jag har verkligen fått tänka om på den punkten. Det finns inte en chans att jag skulle klämma i mig i mina vanliga trosor nu när vi snart brakar in i tredje trimestern. Gravidtrosor är verkligen höjden av bekvämlighet och jag tror aldrig jag kommer sluta använda dem. Stödstrumpor kan jag inte prisa nog mycket. Vilken genial grej! Det enda negativa är väl att de är omöjliga att ta på sig men när de väl sitter där så känner jag mig lätt som en fågel och skuttar fram på osvullna men (typ). Mer gravidtrosor och stödstrumpor åt folket! 

5. Gravidglow finns nog bara i Hollywood
Jag har väntat i över sex månader nu och börjar inse att det där med att jag ska börja stråla förmodligen inte kommer hända. Jag strålar bara när jag när min svettiga panna får lite sällsynt solsken på sig, då skulle man nästan kunna säga att jag blänker. Men nej, jag tror det är ganska mycket lättare att vara ett strålande preggo på röda mattan med stylister, dietister, makeup-artister, ljussättning och specialskräddade designerklänningar. Jag förstår inte hur denna myt kan ha uppkommit??Jag är inte riktigt Beyoncé-pregnant-fresh kan jag väl avslöja.

6. Gravida vankar inte fram som ankor för att de tycker det är kul 
Trodde nog innan att den så karaktäristiska gravidgången vad någonting som gravida la sig till med för att omgivningen skulle uppmärksamma att de var havande. Jag tar tillbaka allt! Det är helt och hållet en fråga om att kunna ta sig fram över huvud taget. Att vanka är inte ett val! Det går så klart att gå "normalt" men den smärta det medför är outhärdlig, det är en bekvämlighetsfråga helt enkelt. Jag kommer fortsätta vanka på!