KIMNAR

Babybyxor
Här kommer det utlovade inlägget om babybyxorna jag sydde häromdagen. Hittade även detta mönster på Pinterest och ni kan ladda ner det gratis själva härBörjade med att nåla upp och sen klippa till mönstret som på bilderna. Det var ett väldigt bra mönster där det stod beskrivet vilken ledd stretchen skulle vara på osv. 


Sen la jag upp tygbitarna och nålade ihop dem. Totalt blev det fem bitar till ett par byxor. De vita skulle bli mudd och leopardtyget själva byxan eller hur man ska säga. 

Började med att sy ihop själva "byxorna". De här två sömmarna blir då fram och bak. Räta mot räta så klart!Sen nålade jag ihop det som skulle bli grenen och sydde ihop den. Därefter sydde jag alla muddarna. Väldigt smidigt behövs bara en raksöm på varje mudd. Sen blev det lite mer sport när muddarna skulle på byxorna, här fick man vara lite finurlig. Mudden vek jag i alla fall på mitten så att den blev "dubbel", sen nålade jag fast den i bybenet, räta mot räta. Därefter gick jag loss med maskinen. Gjorde precis samma sak med mudden vid midjan. Lite enklare här då det fanns lite mer plats att sy på. Och sen var brallorna klara! Också jättesmidiga att göra, krävde dock lite mer tålamod med tanke på hur pyttig mudden vid benen var. Så kanske 6 av 10 på tålamodsskalan. De gick också väldigt snabbt att sy, kanske totalt 45 minuter. 
#1 - Amanda

Så imponerad Kim!!

Svar: Man tackar!!
KIMNAR