KIMNAR

Äntligen en riktig vårdag
Idag åkte jag från Bromma till Södermalm för att träffa Susanne och Jasmine. Vi hade en himla glassig eftermiddag i solen och jag åt världens godaste glass tror jag. Mötte upp de här två sköningarna vid Zinken och satte oss i en park för att äta lunch. Jasmine och Suss skulle testa på den hetaste hipstertrenden Poké bowl, att döma av Jasmines min va de la sådär.Sen gick vi ner på Hornsgatan för att inta dagens glass (äter en glass om dagen ehehe). Fina träd som hade slagit ut i vårsolen.


Fina ladies. 


Vi gick till 18 smaker på Hornsgatan. Kan jag verkligen rekommendera! Så smarriga glassar. Kanske är världens sämsta glasskritiker pga älskar all glass men denna var verkligen toppen. Fem av fem. Jag avnjöt smakerna jordnötssmör och sylt samt hallon. Alltså skojar ej vilket genidrag att ha jordnötssmör och sylt som glassmak! Det var så jäääkla underbart. Alla måste testa nu.


Smaka! De hade massor olika sorbeter också bland annat en chokladsorbet. Tips till alla veganvänner.Efter glassen gick vi Lundagatan upp hem till Suss. Ansträngande kullerstensbackar på Söder alltså.Hemma i Suss fina lägenhet drack vi alkoholfria öl och käkade vindruvor (jaja jag vet att man inte ska äta vindruvor när man är gravid men jag orkar inte bry mig faktiskt).Brudar och bärtz. Tack för en fin dag gulliga kompisar!