KIMNAR

Världens tråkigaste tillvaro
Jag måste bara få klaga av mig lite och säga att jag har världens tråkigaste tillvaro för tillfället. Höjdpunkten idag var liksom när jag var nere i tvättstugan och hängde tvätt. Det går ju inte an. Willie har jobbat kväll sen i lördags och det innebär att jag har hushållet för mig själv mellan 13-22. Någonting som jag vanligtvis brukar tycka är rätt skönt. Men just nu känner jag mig fånge i min egen kropp och rastlösheten nästan äter upp mig för jag orkar ju inte göra någonting själv pga gravidtjock. Så trist. 

En annan sak som jag tycker är svinjobbig när jag är själv är att äta? Det är ju så obotligt tråkigt att laga mat och äta själv? Blir bara sallad nästan pga kräver noll ansträngning och kan ha en skål i kylen redo hela tiden. Nu ikväll lyxade jag till det och gjorde pizza på ett tunnbröd, vilken finsmakare jag är!

Imorgon kommer i alla fall min lillebror och hans mamma upp till Stockholm och hälsar på. Tror vi ska gå på Grönan, det blir kul då får jag lite underhållning i alla fall. 

Så nu ska jag sluta klaga och kolla på Keno eller nåt sånt kul. Dinner for one.