KIMNAR

Loppisrunda och kranstillverkning
Det blev inget bad för mig och Amanda idag. Moln och 14 grader lockade inte oss tyvärr. Det blev loppisrunda i Skänninge och Mjölby istället och det var ju också himla bra. Köpte lite fina grejer, bland annat en till barnstol... Kommer kunna ha 8 barn samtidigt om jag ska köpa stolar i den här takten, men den va ju så fin kunde inte hålla mig. 

Sen har jag ätit smörgåstårta hemma hos moster och Thomas + gjort midsommarkrans. Jag har gjort livets tätaste krans tror jag, bild på den får ni efter midsommar. 

Nu kommer min Willy och jag ska umgås lite med honom. Imorgon blir det lunch i stugan med släkten och sen midsommarfirande hos Emelie med bästisarna. Sen ska vi åka hem till Stockholm tidigt på lördag. Amanda och jag fick fika på vår matsäck i hennes föräldrars trädgård istället för vid badet.De hade en cool fågelskrämma som dabbar (?). Mysigaste trädgården tycker jag. Sen blev det kranstillverkning. Den fina blåklinten som vi plockade igår. Ett litet smakprov från min krans. Tog nästan all blåklint själv hehe. De andra kransarna, kan lova att min är betydligt större.