KIMNAR

Lämnar stan
Idag lämnar vi stan och åker till landet i lite mer än en vecka. Vi ska vara kattvakt åt Willes mammas cats och tänkte passa på att kombinera detta med att vara på hennes sommarställe på Vätö utanför Norrtälje. Vi har nog dåligt med internet där ute så det blir kanske någon mobiluppdatering under veckan men lovar mycket bilder när vi är tillbaka. 

Ikväll kommer Amandis och Joni upp och besöker oss, det ska bli så mysigt! På måndag kommer Linnea också, så kul. Hade hoppats på lite fint väder men det ser ju tyvärr inte ut så, får väl bli lite utflykter däromkring istället. 

Igår hade jag min sista ensamma tråkdag på ett tag. Satt på balkongen och löste korsord samt drack iskaffe. På kvällen åkte vi in till stan och träffade Erica och Lemmy. Vi åt mat på Texas Longhorn i Gamla stan och tog sen en glass på Västerlånggatan. Min lillebror är väldigt gullig men också väldigt ansträngande ibland alltså, både jag och Willie var helt slut när vi kom hem efter kvällen med honom. Härligt med energi! Hoppas att vårt barn får ungefär 3% av den. Det ballade ur när jag insåg att jag hade gjort fel på ett krypto eller vafan det heter, när alla bokstäver ska ha siffror. Förstår inte varför det alltid ska vara så orimligt svårt. Har ändå köpt den lättaste tidningen jag kunde hitta hehe...