KIMNAR

Hemma i Stockholm
Idag åkte vi tillbaka till Stockholm, men bara på en blixtvisit. Har bokat in hela dagen imorgon med massor läkarbesök, barnmorskebesök, föräldrautbildning, födelsedagsfirande, Biggest Loser-final mm. Sen åker vi tillbaka till Östergötland på onsdag förmiddag. Ska flytta med mig alla mina blommor ner till Ödeshög pga har en sån orimlig relation till dem och känner fysisk smärta när jag är ifrån dem. 

Igår var jag, Willie, Amanda och Jon på husvisningar. Vi kollade på två torp, ett utanför Hogstad och ett mitt ute i skogen mellan Mantorp och Västra Harg. Det i Hogstad vad jättefint men vi har ju inte riktigt kommit så långt i våra flyttankar att vi är redo att börja buda, men ändå alltid kul att kolla på hus för att komma i rätt mode.

Vi var och fikade på Väderstad Centralkonditori också, jättemysigt ställen. MEN jag hörde två damer "viska" till varandra när jag kom upp för trappen med min fikabricka "Herregud var stor hon var!". Haha alltså vad är det här? Är det här rimligt? Ska jag inte kunna visa mig ute bland folk den här sista månaden? Och framförallt är jag så jäääävla stor? 


Coolt gäng i regnjackor.