KIMNAR

En söndag i Ödeshög
Igår va jag, Willie och min moster uppe i sommarstugan för att städa ur lite. Jag dammsög upp ca 400 fluglik inne i stugan och de andra skurade utemöbler. Sen åkte vi till den nya godisfabriken som har öppnat i Ödeshög, stort! Det fanns massor med gött godis och jag förlustade mig kungligt. Sen fick vi lunch hos mormor och morfar, åt som en häst. Därefter färgade moster mitt hår (anmäl mig till socialen herregud jag måste ha skadat mitt barn) så nu har jag lite "sommarblont" tihi. Ska visa bild sen kanske om jag kan ta en selfie. Därefter grillade vi hamburgare i regnet + ananas med glass. Omnomnom. 

Idag ska jag och min baesson åka till Linköping. Han behöver ett par nya skor och jag behöver aktiveras. Sen ska vi kolla på ett hus utanför Vikingstad ikväll också. Det är väldigt långt över vår budget och vi har ju inte direkt tänkt köpa hus nu nu nu, men alltid kul att kolla. 

Tänkte på det förut förresten att var enkelt det verkar vara att skilja sig om man är rik! Blondinbella tillexempel kan bara sticka till Marbella över helgen och festa när hon inte har barnen medan vanligt folk får sitta i sin ensamhet i en andrahandslägenhet i Farsta och gråta framför Gladiatorerna. Spännande och kul med klassklyftor! Hehe.Det var grönskande och fint i stugan i alla fall. 
Willis fick hämta vatten i den gråa lite deppiga sjön. Mormor och morfar hade fina syrener hemma hos sig.