KIMNAR

Bebisdusch
Idag blev jag och Willis riktigt överraskade med en babyshower i sommarstugan. Så mysigt och fint styrt! Vilka fina vänner man har som gör så fantastiska saker för en. Känner mig så lyckligt lottad att ha alla dessa gullisar i mitt liv. Här kommer lite bilder från dagen. Tack bästisar <3 Så här fint hade de fixat och donat. Svenska flaggan också nationaldagen till ära. Ett blöjslott! Så flott!!Massvis med frukt och gott fika + glass fick vi. Bubbel i plastglas också. Lyxen!

Amandibert var cool i gult. Soffan matchade i blått. Flaggladies. Kalle tyckte det var kul med bubblor. Emelie och Jon är väldigt coola.Fina blommor hade de plockat. Kolla på det här fantastiska konstverket! Ska aldrig ta sönder det (kanske bara om det blir blöjkris). Willis tyckte det var kul med babyshower även om han inte fattade vad det var som pågick förrän efter typ en halvtimme.Fick den här jäkla superbabysittern. Ser ut som ett rymdskepp?? Den har vibration, gungning och kan spela olika låtar! Kommer aldrig behöva underhålla mitt barn någonsin. Sen fick de blivande föräldrarna öppna presenter. Fick så mycket fint! Bland annat den här lille seglarbodyn alltså hur gullig jag gråter nästan. Sen kom Lisa och Alice också och vi satt i solen och hängde. Mys. Amanda fick en fin fläta av Alice. Jonibo grillade hamburgare och körv. Sen avslutades bebisduschen med lite krocketspel.


Wille hade visst inte smörjt in sig upptäckte han när vi kom hem...Fick så mycket fina saker. Elma är redan så bortskämd så hon fattar inte. Tack bästa Sofia, Sebbe, Emelie, Kalle, Amanda, Jon, Lisa och Alice <3Sista bilden har Soffan tagit. 
#1 - Hanna

Vad fint gjort av dina vänner!

Svar: Eller hur världens gulligaste!
KIMNAR

#2 - Felicia

Haha vad roligt med blöjslott! Vilka fina klänningar och bilder.

Svar: visst är dom duktiga och kreativa mina färgglada vänner :D
KIMNAR