KIMNAR

Lämnar stan
Idag lämnar vi stan och åker till landet i lite mer än en vecka. Vi ska vara kattvakt åt Willes mammas cats och tänkte passa på att kombinera detta med att vara på hennes sommarställe på Vätö utanför Norrtälje. Vi har nog dåligt med internet där ute så det blir kanske någon mobiluppdatering under veckan men lovar mycket bilder när vi är tillbaka. 

Ikväll kommer Amandis och Joni upp och besöker oss, det ska bli så mysigt! På måndag kommer Linnea också, så kul. Hade hoppats på lite fint väder men det ser ju tyvärr inte ut så, får väl bli lite utflykter däromkring istället. 

Igår hade jag min sista ensamma tråkdag på ett tag. Satt på balkongen och löste korsord samt drack iskaffe. På kvällen åkte vi in till stan och träffade Erica och Lemmy. Vi åt mat på Texas Longhorn i Gamla stan och tog sen en glass på Västerlånggatan. Min lillebror är väldigt gullig men också väldigt ansträngande ibland alltså, både jag och Willie var helt slut när vi kom hem efter kvällen med honom. Härligt med energi! Hoppas att vårt barn får ungefär 3% av den. Det ballade ur när jag insåg att jag hade gjort fel på ett krypto eller vafan det heter, när alla bokstäver ska ha siffror. Förstår inte varför det alltid ska vara så orimligt svårt. Har ändå köpt den lättaste tidningen jag kunde hitta hehe...

Gröna Lund
Idag har min lillebror Lemmy och hans mamma Erica varit på besök i Stockholm. Vi åkte till Gröna Lund för att låta det rastlösa barnet leka av sig lite. Han är väldigt stursk och modig när han pratar om karuseller men när det kommer till att åka blir han en liten mes. Tre åkattraktioner vågade han sig på i alla fall. Alla andra såg "så töntiga" ut, eller hur ehee. 

Jag blev dödstrött i benen och höfterna efter några timmar av att jaga min lillebror och trängas med folk så åkte hem vid fyra. Lyckades missa bussen hemma i Abrahamsberg och fick lunka upp för den orimligt långa backen hem till oss, tror aldrig det tagit så lång tid som det gjorde för mig idag. Börjar verkligen känna av att kroppen är trött på att vara preggo. När jag kom hem somnade jag på soffan med fläkten på fullt drag. På det hela taget en mycket lyckad dag tycker jag. Ett exalterat barn utan framträder klev in på Gröna Lund. Det var verkligen kanonfint väder idag och sjuka mängder folk som trängdes på nöjesparken. Tanter med bubbelgumsrosa hår bland annat. Vill också ha den färgen när jag blir gråhårig. Försökte fota min bror när han åkte karusell men det här blev resultatet. En uppsträckt arm i tufftuff-tåget. Fina blommor på Grönan i alla fall. Fortfarande lika tråkigt för mig att jag inte får åka någonting, men snart så, så fort ungen är ute ska jag åka alla karuseller. Rätt söt ändå när han är stilla och inte gör någon grimas. Det blev verkligen dödsvarmt framåt eftermiddagen. Inte optimalt för mig med andra ord, men fint va det. 
Världens tråkigaste tillvaro
Jag måste bara få klaga av mig lite och säga att jag har världens tråkigaste tillvaro för tillfället. Höjdpunkten idag var liksom när jag var nere i tvättstugan och hängde tvätt. Det går ju inte an. Willie har jobbat kväll sen i lördags och det innebär att jag har hushållet för mig själv mellan 13-22. Någonting som jag vanligtvis brukar tycka är rätt skönt. Men just nu känner jag mig fånge i min egen kropp och rastlösheten nästan äter upp mig för jag orkar ju inte göra någonting själv pga gravidtjock. Så trist. 

En annan sak som jag tycker är svinjobbig när jag är själv är att äta? Det är ju så obotligt tråkigt att laga mat och äta själv? Blir bara sallad nästan pga kräver noll ansträngning och kan ha en skål i kylen redo hela tiden. Nu ikväll lyxade jag till det och gjorde pizza på ett tunnbröd, vilken finsmakare jag är!

Imorgon kommer i alla fall min lillebror och hans mamma upp till Stockholm och hälsar på. Tror vi ska gå på Grönan, det blir kul då får jag lite underhållning i alla fall. 

Så nu ska jag sluta klaga och kolla på Keno eller nåt sånt kul. Dinner for one.