KIMNAR

En uppdatering
Alltså förlåt mig mina bloggläsers. Jag är verkligen sämst på att skriva här just nu. Detta pga att jag inte gör någonting, verkligen 0% som är värt att blogga om. Är dödstrött på att vara gravid nu, verkligen dödstrött. Ser inget slut på detta? Vecka 39 är här men det känns som jag kommer vara gravid i typ 4 månader till? Inget barn som vill komma ut här inte. 

Varje gång jag får en känning eller ilning i livmodern blir jag asglad och tänker nuuuuuuu nu! Men sen går det över. Kan det inte bara fucking dra igång då? Trodde typ att vattnet gick igår när vi städade men insåg att det var en flod av svett som hade samlats mellan mina ben, mysigt. Verkligen toppen fräsch just nu. 

Idag kände jag mig ganska pigg på förmiddagen i alla fall så jag åkte in till stan för att luncha med Andrea. Det var himla trevligt. Det blev veggoburgare på Louie Louie och sen en glass vid Nytorget. Därefter blev jag så varm och fick så ont i benen att jag fick pallra mig hemåt. Jag har legat i sängen med rullgardinen neddragen och fläkten på högsta nivå + spelat Paradise Bay och lyssnat på podcasts sen jag kom hem. 

Imorgon kväll kommer mina päron upp hit och ska vara lite sällskap till mig när Willie jobbar sin sista vecka. Behöver typ någon som kan skjutsa runt mig för kan ju inte gå någonstans pga svullna ben. Kan inte det här barnet bara komma ut nu då? Jag menar det måste ju vara så sjukt trångt och tråkigt där inne i livmodern nu, finns mycket mer plats och roliga saker att göra utanför! Plus jag vill ha tillbaka min kropp för mig själv, tack på förhand. 


Ni får snygg webcam-selfie med min fläkt i bakgrunden.