KIMNAR

Dagen D är här
Nu är BF-dagen här. 29 juli som jag haft som mål i 9 (eller 8) månader. Det känns som om det är noll bebis i sikte dock. Har haft lite molvärk två dagar och nätter i rad men nu på morgonen är det helt borta. Har förlikat mig med att det kommer bli en augusti-baby och att jag kommer gå över tiden. Känns faktiskt lite lättare nu. Inte viktmässigt dock eehehe. Men jag vet ju att bebisen kommer komma ut och inom två veckor i alla fall så är hon utanför magen. 

Har fått tid för hinnsvepning på tisdag morgon. Jag hoppas att det går att genomföra och att min kröpp är så pass mogen att det kanske kan starta igång nåt. Har ångrat mig lite angående igångsättning, känns såklart som det bästa om det får börja av sig självt, men vi får se hur det står till med psyket om några dagar. 

Haha sjukt när vi var hos barnmorskan i torsdags och hon skulle klämma och känna lite på magen. "Jaa alltså det är ju inte en jättebebis, 4 kilo men inte 5 i alla fall." Tycker 4 kilo känns ganska så jättebebis för mig men tackar för den. Ska bli kul och se om hon har rätt!

Den här månaden har varit topp tre värsta i mitt liv i alla fall. Den har känts som ett år, fattar inte att det snart är över. Har köpt hem motivationsostar och lagt cavan på kylning tills vi kommer hem från BB. Fyfan vad jag ska njuta! Så här ser den lille gravidappen ut idag i alla fall. 100% klar baby. Så sjukt!