KIMNAR

Morfar
Jag måste få skriva av mig lite. 

Morfar somnade in igår. Han var sjuk. I cancer. Jävla skitsjukdom jag är så helvetes förbannad på den!!! Det är så orättvist och jag orkar inte mer. Världens starkaste morfar ska inte behöva bli liten och svag och uppäten av en vidrig jävla sjukdom. Men han fick lämna livet stilla och lugnt utan smärta och det känns fridfullt.

Men jag är glad för att jag fått ha min morfar i 26 år. Jag är glad för att han varit så närvarande under min uppväxt. Jag är glad för att vi bodde grannar när jag va liten och fick ses nästan varje dag. Jag är glad för att han lärde mig tälja, fiska, måla, filéa abborre, våga vara knäpp och använda min fantasi. Jag är så glad att han fick se mig växa upp och hitta hem. Jag är glad att han fick se var jag bor i Bromma. Jag är glad att han fick träffa min stora kärlek William som han tyckte så mycket om. Jag är så glad att han fick bli gammelmorfar åt min dotter. Jag är så glad att han fick hålla, krama, mysa och skratta åt Elma. Jag är så glad att han fick vara med på hennes dop. Jag är så glad att han hann vara med på hennes första jul. 

Jag är så glad att vi var hemma när allt tog slut. Jag är så glad att jag fick pussa på dig och hålla i dig och säga hejdå. Jag är så glad att jag vet att det finns något mer efter livet och att vi ses igen när jag är klar här på jorden. När jag fått ge mina barn, barnbarn och kanske barnbarnsbarn samma sak som du gett mig. 

Jag kommer alltid älska dig morfis. Nu ska vi ta hand om varandra, mormor och katten åt dig. Sen vet jag att du alltid är med oss vad som än händer. Jag ska tänka på dig varje dag. 

(null)

Nu står du nog och fiskar på en brygga någon annanstans. Hejdå på en stund.
Uppdatering
OJDÅ här va de ett jävla bra tag sen jag va inne sist?? Blogg.se har tillome hunnit göra om sin hemsida. Jajamen men jag är i alla fall vid liv och jag mår relativt bra men är stressad inför det här lilla dopet (som helt plötsligt blev jävligt stort) som vi ska arrangera nästa vecka. Försökte liksom hålla det *tight med folk* men helt plötsligt e de 75 pers som ska komma, va hände??! Jaja det kommer bli urtrevligt i alla fall och skönt att komma hem till Bynn lite. 

Ja vad har hänt sen sist då? Jo jag fick sluta med min Ritalin. Mådde som en säck med bajs i tre veckor och kände mig som en zombie. Asså kan verkligen inte kompromissa med mitt mående nu känner jag pga har ett småbarn att bära runt på?! Klarade inte av att lyfta henne pga var så skakig och hade sån hjärtklappning. Får bli ett senare problem att försöka sätta in medicin. Typ när jag ska börja jobba igen eller så.

Jag har däremot börjat träna *applåd*. Eller ja jag har köpt ett kort på Friskis och varit där 2 (TVÅ!!!!!) gånger med Linnea denna veckan. Jag känner ju att det är jääääävligt bra medicin för min adhd-hjärna. Speciellt om jag tränar på morgonen för då gör jag av med typ ett ton energi och blir en lugn och harmonisk person (i en timme efter i alla fall).

Igår tränade vi på morgonen klockan 8.00 och sen bastade vi på gymmet fyfan så gött. Känns värt att betala 279 kr i månaden bara för att ha tillgång till sauna. På eftermiddagen åkte jag, Willie, Elma och Suss till Kungens Kurva för att handla det sista inför dopet. Och med det sista menar jag ALLT. Fyfan vad jobbigt det var mådde så dåligt av att handla efter lista i olika butiker och försöka få med allt. Förstår inte hur det kan vara så svårt för mig att handla? Jag liksom blir som ett yrt höns och springer omkring och bara stirrar inne i butiken. Vi fick med oss nästan allt i alla fall och var lagom möra när vi kom hem. Det blev en nätt liten summa på 4.000 spänn sådär så people better bring us good gifts på dopet alltså om det här ska gå jämnt ut.

Nu väntar jag på Linnea som ska komma till mig och äta lunch. Annars blir det en extremt lugn dag hemma. Elmis och jag ligger i sängen nu och tare piano och Willie är på jobbet. Ha de fint alla kompisar hejdå!

 
Min avkomma asså!