KIMNAR

Vräkningsförsök
Igår efter hinnsvepningen kom Andrea hit och vi gjorde lite olika utdrivningsförsök. Bland annat så åt vi glass, pizza och spelade sällskapsspel. Eftersom jag blir så arg av att spela spel så trodde vi det skulle funka, men icke. Sen tog vi till det sista medlet som jag ännu inte testat – förlossningsdrinken. 

Blandade ihop ricinolja, mandelmjöl, aprikospuré (hittade inte juice) och bubbel. Var så jävla nervös när jag skulle dricka den efter allt jag hört. Den ska ju liksom vara sjukt potent och dra igång förlossningen direkt i princip. Så avnjöt jag den på balkongen medan Andrea drack upp resten av bubblet. Och kan ni gissa vad som hände??

INGENTING.

Nä. Behövde inte ens gå på toaletten pga ricinoljan. Så värdelöst. Har inte känt någonting efter vaken hinnsvepningen eller drinken. Vi gick även ut på en rask promenad på kvällen. Nu börjar jag bli galen. Får inte sova någonting på nätterna för jag har så jävla ont i händerna och vaknar ca 15 gånger i timmen. Nu får det faktiskt räcka. Står inte ut en dag till det är säkert!

Så nu har jag alltså testat ALLT. Alltså alla husmorstips som finns i hela världen. Jag ger upp, inser att det förmodligen inte kommer bli någon bebis. Det är ju rätt bra egentligen eftersom jag vill se prideparaden på lördag...Här är alla ingredienserna. Som vi blandade ihop och det blev snarare en smoothie än en drink. Såg ut som kräks och smakade som mandelkubb. Andreas drink såg ju lite mer lockande ut som jag ska vara ärlig.