KIMNAR

Lägesuppdatering
Hallå omvärlden! Här kommer en rapport från den berömda "bebisbubblan". HAHA ja vad ska jag säga? Alla klyschor stämmer! Det är helt sjukt men vi har uppfyllt 100% av alla fördomar jag hade om småbarnsföräldrar redan efter 4 dagar. Vi sitter och bara tittar på Elma och pratar inte om någonting annat än hur fin hon är. Ja, hon är faktiskt världens finaste bebis, det har undersökningar visat. När hon bajsar eller kissar blir vi så stolta och hon får världens hejarop när det smattrar till i blöjan. Igår gick det lite för långt när Wille kände att han var tvungen att ta kort på bajset. Hon är världens mest begåvade barn. 

Har aldrig fattat folk som kampanjar för att alla andra ska skaffa barn. Typen "ni kommer fatta när ni har barn själva", MEN nu fattar jag. Kommer bedriva kampanj för att alla jag känner ska skaffa barn, vill att alla ska få uppleva det här. Ni KOMMER fatta när ni själva har barn, det här är fan den största känslan i mitt ilv. 

Ja, hmm vad kan jag mer säga. Min hjärna är som en snurrig hormonell dimma. Men bara med positiva känslor. Vilket jag är så glad för. Har verkligen inte känt av några av de känslor jag var rädd för. Tillexempel att jag inte skulle känna kärlek direkt eller att jag skulle känna mig deprimerad och nere. Jag är snarare helt tvärt om. Allting känns så himla enkelt och självklart. Känns som vi haft henne hela livet, även fast det bara är 4 dagar. Känner ingen oro över hur jag ska sköta henne eller hur jag ska vara en bra mamma. Allting känns helt naturligt och jag är den bästa mamman hon kan få. Så jävla häftigt att det här är en biologisk instinkt som kickat in liksom jag är så jävla imponerad.

Amningen börjar komma igång och kännas mer etablerad nu också vilket är skönt. Vi har inte haft några problem alls direkt, hon sög direkt när hon kom upp på mitt bröst efter förlossningen och sen har hon varit jätteduktig och sugit bra. Det är såklart lite jobbigt att behöva amma heeeeela tiden. Känns inte som om man gör någonting annat. Men jag tror det är jobbigare för Wille än för mig faktiskt. Han skulle nog själv helst ha bröst för han känner sig ledsen och nere när inte han kan trösta henne. Det där kommer ju ändra sig sen säger jag när vi kan pumpa ut mjölk och han kan ge henne i flaska. 

Ja, nä nu måste jag gå in och mysa lite med Elma saknar henne så mycket bara jag sitter i vardagsrummet haha. Idag ska vi tillbaka till BB Stockholm på återbesök och sen hörselscreening. Så konstigt också att jag inte känner någon oro över någonting, jag vet rent instinktivt att hon är perfekt. Haha alltså vilket skrytinlägg det här blev men det ska jag fan ha efter den här mardrömsgraviditeten och förlossningen. 

Här bjuder jag på en liten bildbomb på Elmis. Varsågoda att spara ner och ha som bakgrundsbild på era datorer och mobiler. 
 


En liten nyföding bara några timmar gammal. Älskar hennes stora ögon och bestämda lilla blick så söööt.En liten sovis från BB.Mys hos pappis. Haha detta också att varje gång hon gör en grimasch som ser ut som ett leende så bara "HON LOOOOOOG!!!" även fast vi vet att hon inte kan det än. Jättestolt pappa.Hemma från BB med nykammat hår. Lite mer papimys. Mina gullisar <3 <3 <3
#1 - NORRSKEN EMMA

aw så liten och söööt =)

ha en fin dag