KIMNAR

Första veckan
Nu är Elma en vecka. EN HEL VECKA?!?!? Det är ju sjukt. Känns som hon kom igår men samtidigt som hon varit hos oss för alltid. Vet inte riktigt hur jag ska summera den här veckan? Att bli förälder är det bästa jag gjort, utan tvekan. Hade aldrig kunnat föreställa mig att det skulle vara så här fantastiskt. Har aldrig älskat någon så mycket som jag älskar mitt barn.

Förundras verkligen över hur ångestfri tillvaron är. Känns som alla bekymmer i världen är så långt borta och allting som gäller är mitt barn och min familj. Oroas inte över någonting utan allting känns helt naturligt och allting kommer liksom på instinkt. 

I veckan har vi varit på återkontroll på BB i alla fall. Full pott på den såklart, mitt lilla A-barn. Sen har vi haft besök av Willes familj, min familj, Susanne och Linnea. Vi har också varit på tre barnvagnspromenader, i ganska maklig takt då jag fortfarande är ganska öm i de nedre regionerna. Jag känner att jag börjar läka ihop i alla fall och jag har inte ont i svanskotan längre vilket jag är tacksam för. 

Jag är så glad över att jag inte känt en tillstymmelse till förlossningsdepression (peppar, peppar, ta i trä). Någonting som jag var jätterädd för under hela graviditeten. Ja, det var väl ungefär så första veckan har sett ut. Elma sover väl inte sådär jättebra på nätterna men jag ska inte klaga. Hon vill bara vara nära hela tiden och snutta, vilket är mysigt men tär en del på min sömn. Ikväll ska hon få sitt första bad vilket kommer bli en spännande upplevelse för hela familjen, förhoppningsvis somnar vi gott alla tre sen. Min golliga lilla dotter i bilbarnstolen. Wille och jag fick vår efterlängtade ostbricka. Drack typ två klunkar bubbel dock och tyckte inte alls det var gott? Haha vilket antiklimax jag som tjatat så mycket om bubbel hela graviditeten. Gott va de med ost i alla fall!Elma och hennes lektant Linnea.Elma och hennes andra lektant Suss.Mina finaste kollegor. Eller ja nu jobbar de ju inte kvar där så nu är de bara fina vänner istället.Elmas mormor, moster och pappa.Moster Tintin och Elmis.Mysstund hos mormor.Elma och morfar.


Jag har ett litet projekt att jag ska ta en likadan bild på Elma varje vecka för att det kan va kul att ha. Hon tyckte dock inte det var så kul och blev jättearg på sin mamma. Första veckan har vi här i alla fall!
#1 - Krisp

Asså det e så mysigt o läsa om bebbe!!!

#2 - Anonym

❤️❤️❤️