KIMNAR

Födelsen

Har tänkt skriva ett litet inlägg nu i några dagar men svårt att få tiden att räcka till. Nu jävlar är hon ute!! Elma Astrid Enid är satt till världen och ingenting blir någonsin sig likt igen. Så löjligt lättad över att ha henne på utsidan av kroppen och att hon mår bra. Både jag och Wille går runt som två fån och ler hela tiden åt allting hon gör. Hon är faktiskt perfek! Anknytningen har funkat finemang med andra ord. Aldrig älskat någon så här mycket i hela mitt liv. Hjärtat liksom sprängs när jag tittar på henne. 


Förlossningen var en smärtsam historia på 36 timmar från första värk till födelsen. Jag ska skriva ett aslångt inlägg om det så fort jag får tid. Med tanke på hur lite jag sover så borde jag kunna hinna med det, de andra två i den här familjen sover hela tiden medan jag kanske har lyckats sova 10 timmar sen förlossningen startade. Jag hoppas att det är hormonellt och övergående. 

Jag kan numera i alla fall titulera mig mamma till världens underbaraste dotter, förlossningsskadad av 3e och 4e graden samt jävla superhjälte som kämpat mig igenom ett förlossningsmarathon utan dess like. Heja mig!