KIMNAR

20 saker du inte visste om mig
 1. Jag tycker barn är lite obehagliga och vet inte hur jag ska bete mig i närheten av dem. Det bådar ju gott inför framtiden...
 2. Mina favoritämnen i skolan var historia, religion och bild.
 3. Jag är besatt av mord och seriemördare.
 4. Jag har sju tatueringar och i princip alla är gjorda utan eftertanke och på impuls.
 5. Jag är sjukt snabb på att häva en öl, när jag var i mitt esse kunde jag häva en 33 cl på några sekunder.
 6. Jag tycker det är ganska obehagligt med kroppskontakt. 
 7. Jag skrev min c-uppsats på två veckor och den handlade om Lena Dunham som skapat Girls. 
 8. Jag har aldrig sett ett helt avsnitt av Paradise Hotel. 
 9. Mina favoritchips är salt och vinäger.
 10. Jag tycker att bland det äckligaste som finns är folk som lägger sig med byxor i sängen. 
 11. Jag sover helst på mage vilket har blivit ett ganska stort problem de senaste månaderna med en allt mer utåtbuktande framsida. 
 12. Att shoppa kläder är bland det tråkigaste jag vet. Jag blir så rastlös och tycker det är en helt värdelös sysselsättning. Ännu värre är att följa med någon som ska shoppa kläder.
 13. Jag är väldigt fascinerad av blod och sprutor. Älskar att ta blodprov tillexempel. Raka motsatsen mot en spruträdd kan man säga. 
 14. Jag går aldrig på A-brunnar. Vet ju så klart att det inte skulle hända någonting särskilt om jag gjorde det men har gjort det så länge så det sitter i ryggmärgen. 
 15. Jag har alltid mat mellan tänderna efter jag har ätit. William menar att det är för att jag silar allt jag äter mellan tänderna.
 16. Jag tycker det är jättekul att städa och tvätta, så länge jag får göra det i fred och i min egen takt med någon bra bok eller podcast i öronen. 
 17. Jag hatar att duscha och men hatar också att känna mig snuskig. Jag tycker det är jättetråkigt att sminka mig men tycker om när sminket är på. Det enda jag faktiskt tycker är kul i skönhetsväg är att måla naglarna. 
 18. Jag var över 18 när jag fick mina tolvårständer.
 19. Jag tycker inte om att resa så mycket, speciellt inte att åka på solsemester. Jag är alldeles för rastlös och mår dåligt när jag inte har mina saker omkring mig och inte kan följa mina rutiner.
 20. Jag samlar på koppar och kaffeserviser. Har så många att jag har köpstopp innan vi skaffat ett större kök.